Translate

دوشنبه، خرداد ۰۵، ۱۳۹۳

ژنرال سرلشگر فیروز آبادی سرادر رشید و پر افتخار مقام عظمی ولایت


هرچه رشادت و شرف و غیرت و قدرت تهاجمی و دفاعی هست در همان معده این اشغالگران جای دارد...
اینها دارند بر یک ملت و یک مملکت حکومت می کنند،این هم فرمانده کل نیروهای مسلح آن تایر به سر هاست،سلام نظامی اش را نگاه کنید،شلوار و کمربندش را نیز...کدام تصویر او را در وضعیت منضبط نظامی یافتید؟! بار اول و دومش نیست،اما با افتخار گماشته همان آغای معروف روضه خوان سابق قبرستان های مشهد است.
این شخص که حتی راه رفتنش و نیز نشستنش در توالت برایش حکم مرگ را دارد،از بس برایش زجرآور است،چگونه می شود که یک فرمانده نظامی باشد،تفکر و تخصص نظامی آنها هم همین چند کلمه است،یا امام ،یا خامنه ای،یا مهدی ادرکنی و غیره از این دست،بروید بمانند گوشت قربانی جلوی تیر و تفنگ امریکا و قدرت های دیگر جهانی تا در عرض 50 ثانیه ناوهای امریکا را غرق کنند.

*************
امیدوارم مزدوران رژیم هربار که یکی از آن کلمات عامدانه ای که در عنوان استفاده کردم را در نت سرچ کنند، بلافاصله در همان وحله اول با این لینک مواجه گردند تا جلا یابند.



سه‌شنبه، اردیبهشت ۲۳، ۱۳۹۳

رژیم آخوندی اشغالگر باز هم دست به دامان یادگاران ایرانسازان مان شده است



رژیم آخوندی اشغالگری که در این سی و پنج سال با وجود منحوس خود چیزی جز فلاکت و حقارت و غم و مرگ را وارد ایران ننمود،هر جا که وا می ماند دست به دامان یادگاران ایرانسازان مان می شود.
***************************************
موزه ‌هنرهای معاصر تهران برای ۳۵ سال مجموعه هنری باارزشی را در خود پنهان کرده بود؛ تابلوهای بی‌مانندی که علیاحضرت شهبانو فرح خریده و به ایران آورده بود. حال رژیم اشغالگر ایران می‌خواهد این مجموعه را در نمایشگاه‌های مشهور جهان به نمایش بگذارد. به گفته ناظران آلمانی، رژیم اشغالگر ایران به دنبال نشان دادن چهره‌ی تازه‌ای از خود به جهان غرب است.

ون‌گوگ، پیکاسو، نولده و مونک تنها برخی از هنرمندانی هستند که ۳۵ سال است در موزه هنرهای معاصر تهران مخفی شده‌اند. البته خودشان که نه، آثار هنری‌شان؛ شاهکارهایی که توسط علیاحضرت شهبانو فرح که علاقه‌ی ویژه‌ای به هنر و آثار هنری داشتند، در دهه‌ی ۷۰ میلادی خریداری و به تهران آورده شده بود. علیاحضرت فرح برای نمایش آثاری بی‌مانند از هنر مدرن که حالا ایران صاحب آنها بود، دستور ساخت موزه‌ی هنرهای معاصر را صادر فرمودند.

موزه هنرهای معاصر یکی از موزه‌های شهر تهران است که در سال ۱۳۵۶ خورشیدی (۱۹۷۷ میلادی) به کوشش و ابتکار علیاحضرت شهبانو فرح پهلوی و معماری کامران دیبا ساخته شد.این موزه شامل مهم‌ترین و جامع‌ترین مجموعه هنر غربی در قارهٔ آسیا است.

ایران در دهه‌ی ۷۰ میلادی و در بحبوحه‌ی بحران‌های اقتصادی، یکی از قدرتمندترین کشورهای خریدار هنر غربی به شمار می‌آمد. کامران دیبا در فیلم مستندی که چند سال پیش از گنجینه‌ی آثار هنری مدرن در تهران تهیه شد، گفت: ما با اینکه تنها ۴ میلیون دلار داشتیم، می‌توانستیم چنین آثاری را خریداری کنیم.

اما عمر بالیدن این مجموعه کم نظیر در ایران کوتاه بود. هنوز چند وقتی از گشایش نمایشگاه نگذشته بود که انقلاب به وقوع پیوست. تابلوها به انبار موزه منتقل شدند.

تابلوهایی که ارزش آنها تا ۳ میلیارد یورو تخمین زده می‌شود قرار است پس از ۳۵ سال بیرون بیایند و به زودی در موزه‌های مشهور غرب به نمایش گذاشته شوند. بنا بر گزارش "فرانکفورتر آلگماینه تسایتونگ"، نمایش این آثار ابتدا در لندن، سپس در پاریس و بعد در برلین خواهد بود. به نوشته این سایت آلمانی‌زبان، در فهرستی که موزه هنرهای معاصر منتشر کرده است، نام‌های هنرمندان مشهوری از اواخر قرن ۱۹ میلادی تا دهه‌ی ۷۰ میلادی به چشم می‌خورد که آثارشان در این مجموعه است: وان‌گوگ، پیکاسو، نولده، مونک، کاندینسکی، کله، شاگال، میرو، گوگن و بیکن.

علیاحضرت شهبانو فرح سال ۲۰۱۲ در مصاحبه‌ای با مجله گاردین فرمودند:این گنجینه یک ثروت ملی است و امیدوارم که خوب از آن محافظت کنند.